🔥ZÍSKAJ JARNÚ ZĽAVU! POUŽI KÓD: JAR5, A ZĽAVA -5% JE TVOJA! 🔥

Objavte jedinečné kombinácie Yodeyma vôní

Objavte jedinečné kombinácie Yodeyma vôní

Ako si vybrať spomedzi toľkých lákavých parfumov? Ak hľadáte dokonalú vôňu, ktorá sa perfektne hodí k vašej osobnosti, čítajte ďalej. V článku vám ukážeme, ako sa parfumy delia a podľa čoho by ste si mali vyberať. Zistite, či sa k vám hodí hrejivá alebo svieža vôňa a nájdite parfum, ktorý sa stane vaším druhým JA.

 1

Parfum, ktorý podčiarkne vašu jedinečnosť

Pri výbere nového parfumu by ste mali dbať najmä na to, aby vôňa podčiarkla vašu osobnosť. Možno sa vám páči vôňa, ktorú používa vaša priateľka, no akonáhle si ju aplikujete na vašu pokožku, prestane vám voňať. 

Prečo je to tak? Je to celkom jednoduché – každý parfum po kontakte s našou pokožkou mierne zmení svoju vôňu. Mali by ste si preto vopred premyslieť, aký typ vône sa hodí k vašej jedinečnej osobnosti. To, čo nosí vaša kamarátka, nemusí byť vhodné aj pre vás.

Náš TIP

Svieži parfum, ktorý ste používali v lete, vymeňte za jesenný či zimný. Do studených dní sa hodí hrejivá a intenzívna vôňa.

Pred výberom si odpovedzte na niekoľko základných otázok:

  • Hľadáte parfum na letné či zimné obdobie?
  • Preferujete ťažšie a korenisté alebo svieže a kvetinové tóny?
  • Budete parfum používať každodenne alebo na výnimočné príležitosti?

Bez ohľadu na to, ako si na otázky odpoviete, v ponuke vôní Yodeyma si iste vyberiete. Nájdete tu intenzívne a dlhotrvajúce vône, ktorých jedinečné kombinácie a nezameniteľné tóny si iste zamilujete.

2

Parfum sa skladá z troch častí – poznáte ich?

Každá vôňa v sebe ukrýva tri časti, ktoré sa postupne uvoľňujú – aj preto si môžete všimnúť, že parfum má po nanesení inú vôňu než o hodinu či dve. Tieto tri časti, ktoré nazývame hlava, srdce a základ, musia byť v dokonalej harmónii, aby parfum nepôsobil rušivo či nepríjemne.

  • (1) Hlava – vrchné tóny

Tóny hlavy zacítite ako prvé a na základe nich si vytvoríte o parfume prvý dojem. Hlava sa skladá z vysokých tónov, ktoré väčšinou odznejú do 15 minút a po tejto dobe ich už necítite.

  • (2) Srdce – stredné tóny

Akonáhle odznejú tóny hlavy, na rad prichádza srdce. Tóny srdca definujú charakter celého parfumu a spolu so základom sa uvoľňujú niekoľko hodín – v závislosti od trvácnosti parfumu.

  • (3) Základ – nízke tóny

Základné tóny sa uvoľňujú najdlhšie a udávajú to, čo definuje daný parfum. Sú jemné, no zároveň výrazné a hlboké, rozvíjajú sa postupne a vrchol dosahujú približne po 2 hodinách od nastriekania parfumu.

3

Vône môžu byť kvetinové, drevité, citrusové aj ovocné

Na trhu je obrovské množstvo rôznych typov vôní, preto je takmer nemožné rozdeliť ich do jednoznačných kategórií. Každý parfum má v sebe niekoľko výrazných zložiek, ktorých vôňu nie je možné zaradiť do jednej konkrétnej kategórie.

Vedeli ste, že...

... v ponuke Yodeyma nájdete aj maličké testery, vďaka ktorým bude váš výber celkom jednoduchý?

 

Parfum obsahuje esenciálnu dominantnú vôňu, a zároveň podtón, ktorý je slabší. Kombináciou rôznych tónov, ich spojení s pokožkou a s vašou jedinečnou osobnosťou vzniká celkom nová vôňa.

Kvetinové vône

Parfumy s nádychom rozkvitnutej lúky sú jednoznačne najrozšírenejšie. Kvetinové vône môžu byť svieže, no nájdu sa aj korenisté a ťažké parfumy, ktoré sú vhodné na špeciálne príležitosti.

Ovocné vône

Parfumy s ovocnými tónmi sú obľúbené najmä v lete, keďže sú svieže a šťavnaté. Často sa kombinujú s kvetinovými tónmi, vďaka čomu vznikajú intenzívne letné vône.

Citrusové vône

Osviežujúce vône s rýchlym nástupom, no kratšou výdržou, ktoré sa hodia do letných dní.

Drevité vône

Drevité tóny môžeme cítiť predovšetkým v parfumoch pre mužov, no svoje miesto si nájdu aj u sebavedomých žien, ktoré sa neboja vyniknúť.

Orientálne vône

Ak hľadáte zmyselnú, sladkú a intenzívnu vôňu, ktorá vás bude sprevádzať počas celého dňa aj noci, určite siahnite po parfume s orientálnymi tónmi.

Korenisté vône

Intenzívna a nezameniteľná zmes korenia – to sú korenisté vône, ktoré sa hodia všetkým výrazným a odvážnym osobnostiam. V kombinácii s citrusovými tónmi vytvárajú korenisté tóny dokonalé spojenie.

Fougerové vône

Francúzske slovo fougère znamená papradie, no s tým majú tieto vône spoločné iba málo. Fougerové parfumy nájdeme predovšetkým v ponuke pre mužov. Ich vôňa sa nesie v znamení levandule, kumarínu či dreva.

Milujete nádherné vône, ktoré vás každý deň prekvapia? Vyberte si zo širokej ponuky intenzívnych Yodeyma vôní, ktoré v sebe spájajú jedinečné kombinácie. Nájdete tu korenisto-orientálne, ovocno-kvetinové aj drevité tóny, ktoré dokonale zvýraznia čaro vašej osobnosti. Vyskúšajte nový parfum a nájdite svoje nové alter-ego.